Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zainspiruj się naszym przepisem na pyszne, niezwykle bogate w smaku i baaardzo aromatyczne ciasteczka korzenne. Są wprost idealne zwłaszcza w okresie jesienno - zimowym. Ciasteczka dodatkowo przełożone zostały puszystym serkiem kremowym, dzięki czemu nabrały wyjątkowo delikatnej konsystencji. Takiemu połączeniu po prostu nie sa się oprzeć. :)
SKŁADNIKI NA CIASTO: |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
270 | Gramów |
Mąka pszenna Lubella
|
|
0.5 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
3 | Łyżki |
przyprawa do piernika
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
150 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
115 | Gramów |
masło
|
|
60 | Mililitrów |
Syrop klonowy
|
|
0.5 | Łyżeczki |
imbir
|
|
1 | Sztuka |
JAJA
|
|
60 | Mililitrów |
Maślanka
|
|
SKŁADNIKI NA KREM: |
|||
85 | Gramów |
masło
|
|
185 | Gramów |
cukier puder
|
|
170 | Gramów |
Serek kremowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |