Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasteczka budyniowe z dżemem zrobisz w godzinę! Wystarczy kilka składników, aby przygotować te pyszne ciasteczka przełożone dżemem z czarnej porzeczki.
140 | Gramów | ||
![]() |
|||
120 | Gramów |
masło
|
|
1 | Opakowanie |
budyń śmietankowy
|
|
0.3 | Szklanki |
cukier puder
|
|
1 | Łyżka |
Kwaśna śmietana
|
|
1 | Słoik | ||
![]()
Dżem 100% z owoców Czarna porzeczka
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |