Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Prosty pomysł na fantazyjny podwieczorek lub smaczną przekąskę, czyli szybki migdałowy chlebek własnej roboty z wielu ziaren, podany z pysznym dżemem. Przepis na chrupkie pieczywo z migdałów i ziaren z dżemem brzoskwiniowym z lawendą to doskonały pomysł gdy szukasz czegoś do przegryzienia.
100 | Gramów |
Migdały mielone
|
|
100 | Gramów |
mąka owsiana
|
|
60 | Gramów |
ziarna słonecznika
|
|
60 | Gramów |
Sezam nasiona
|
|
30 | Gramów |
wiórki kokosowe
|
|
30 | Gramów |
nasiona czarnuszki
|
|
30 | Gramów |
olej kokosowy nierafinowany płynny
|
|
1 | Szczypta |
Sól himalajska
|
|
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
0.75 | Szklanki |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |