Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wypróbuj nasz przepis na bardzo aromatycznego, chrupiącego i obłędnie pysznego kurczaka! To doskonała propozycja zarówno na obiad, jak również ciepłą kolację. Dodatkowo, udka z kurczaka zaserwowane z aromatycznym dipem sprawdzą się idealnie jako przekąska na każdej imprezie.
1.5 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
750 | Mililitrów |
Maślanka
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Papryka chilli
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
1 | Kilogram |
Podudzie z kurczaka
|
|
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
1 | Łyżeczka |
Czosnek w proszku
|
|
1 | Łyżeczka |
Słodka papryka w proszku
|
|
0.5 | Szklanki |
Mąka kukurydziana
|
|
0.5 | Szklanki |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Szklanka |
olej
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |