0

Składniki

10 Szczypt
Borowiki
10 Łyżeczek
przyprawa do kurczaka
10 Sztuk
udko z kurczaka
10 Łyżek
Przyprawa do dań z grilla
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Udka myjemy, osuszamy, każdy kawałek obsypujemy przyprawami i odstawiamy na 2 godziny do lodówki (najlepiej na noc).
  2. Następnie pieczemy 50 minut w temperaturze 160 stopni z termoobiegiem.

Opis

ten zapach... ten smak...

Podobne przepisy

Szaszłyki IV

Przepis
Średni Do 40 min
Szaszłyki IV

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Rosół z cielęciną

Przepis
Średni Do 3 godz
Rosół z cielęciną

Diabelski Kurczak

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Pomidorowa z zacierką

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pomidorowa z zacierką

Pierogi z kurczakiem i szpinakiem

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Pierogi z kurczakiem i szpinakiem

Bigosik z dwóch kapust

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigosik z dwóch kapust

Nadziewane kiełbaski z grilla

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Nadziewane kiełbaski z grilla

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!