0

Składniki

10 Szczypt
Borowiki
10 Łyżeczek
przyprawa do kurczaka
10 Sztuk
udko z kurczaka
10 Łyżek
Przyprawa do dań z grilla
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Udka myjemy, osuszamy, każdy kawałek obsypujemy przyprawami i odstawiamy na 2 godziny do lodówki (najlepiej na noc).
  2. Następnie pieczemy 50 minut w temperaturze 160 stopni z termoobiegiem.

Opis

ten zapach... ten smak...

Podobne przepisy

Pieczeń z ketchupem

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Pieczeń z ketchupem

Szaszłyki IV

Przepis
Średni Do 40 min
Szaszłyki IV

Szynka pieczona pod kołderką

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Szynka pieczona pod kołderką

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Rosół z cielęciną

Przepis
Średni Do 3 godz
Rosół z cielęciną

Diabelski Kurczak

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Pomidorowa z zacierką

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pomidorowa z zacierką

Pierogi z kurczakiem i szpinakiem

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Pierogi z kurczakiem i szpinakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!