Chrupiąca zapiekanka
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Chrupiąca zapiekanka](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975342250.jpeg&w=3840&q=75)
Proste zapiekanki, które zawsze wychodzą smaczne i można je modyfikować według własnych preferencji.
0
0 / 0
Proste zapiekanki, które zawsze wychodzą smaczne i można je modyfikować według własnych preferencji.
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 łyżecz. papryka czerwona słodka
4 szt. chleb zwykły
4 szt. szynka mielonka
2 łyżka masło
4 łyżka ketchup kotlin łagodny
15 dag. ser żółty
Przygotowanie
1
Chleb pokroi w nieco grubsze kromki i posmarować masłem. Na kromki położyć dość grube kawałki mielonki i pospać otartym serem. Posypać papryką i wstawić do piekarnika.
2
Piec ok. 20 minut, tak aby chleb był bardzo chrupki. Podawać z ketchupem.