Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne ciasto czekoladowe przełożone bitą śmietaną w świątecznej odsłonie.
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
2 | Szklanki |
cukier
|
|
100 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Kostka |
margaryna
|
|
5 | Sztuk |
jaja L
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
250 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Sztuka |
Usztywniacz do bitej śmietany
|
|
5 | Łyżek |
cukier puder
|
|
1 | Łyżka |
Kolorowa posypka
|
|
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |