0

Składniki

1 Opakowanie
200 Mililitrów
Mleko kokosowe
0.5 Łyżeczki
Olej kokosowy
0.25 Szklanki
Płatki kokosowe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wsyp zawartość saszetki do filiżanki.
  2. Zalej gorącym mlekiem kokosowym i dodaj pół łyżeczki oleju kokosowego, zamieszaj.
  3. Posyp uprażonymi na suchej patelni płatkami kokosowym.

Opis

Kokos i czekolada to połączenie idealne! Proponujemy krótką chwilę zapomnienia - gorąca chocolatta z dodatkiem mleka kokosowego i prażonych płatków kokosa. Spraw sobie odrobinę przyjemności! Smacznego!

Podobne przepisy

Mus kakaowo-jagodowy z kaszą jaglaną i mleczkiem kokosowym

Przepis
Łatwy Do 15 min
Mus kakaowo-jagodowy z kaszą jaglaną i mleczkiem kokosowym

Domowa czekolada

Przepis
Łatwy Do 15 min
Domowa czekolada

Tofurnik kakaowy z pistacjami

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Tofurnik kakaowy z pistacjami

Wegański sernik na zimno z lemon crud

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Wegański sernik na zimno z lemon crud

Hot Milky Marshmallow Chocolatta

Przepis
Łatwy Do 15 min
Hot Milky Marshmallow Chocolatta

Deser czekoladowy z nasionami chia

Przepis
Łatwy Do 15 min
Deser czekoladowy z nasionami chia

Świąteczne brownie z powidłami śliwkowymi

Przepis
Łatwy Do 40 min
Świąteczne brownie z powidłami śliwkowymi

Cieciorella zdrowy kakaowy krem z ciecierzycy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Cieciorella zdrowy kakaowy krem z ciecierzycy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!