0

Składniki

2 Opakowania
400 Mililitrów
mleko
3 Łyżki
puree dyniowe
1 Łyżka
cynamon
0.5 Łyżeczki
Kardamon
0.5 Łyżeczki
gałka muszkatołowa
200 Mililitrów
śmietana 36%
1 Sztuka
Laska cynamonu
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do rondelka wlej mleko, dodaj puree dyniowe oraz przyprawy (cynamon, kardamon, gałkę muszkatołową). Zagotuj cały czas mieszając.
  2. Do filiżanki wsyp zawartość saszetki z Chocolattą, zalej gorącym mlekiem.
  3. Udekoruj ubitą śmietanką oraz laską cynamonu.

Podobne przepisy

Chocolatta z Chili

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta z Chili

Pikantne kakao

Przepis
Łatwy Do 15 min
Pikantne kakao

Chocolatta Piernikowa

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta Piernikowa

Chocolatta Pomarańczowa

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta Pomarańczowa

Chocolatta z kokosową nutą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta z kokosową nutą

Grzaniec malinowy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Grzaniec malinowy

Hot Milky Marshmallow Chocolatta

Przepis
Łatwy Do 15 min
Hot Milky Marshmallow Chocolatta

Kompot wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kompot wigilijny

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!