Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na jesienny, rozgrzewający napój - chocolattę pumpkin spice. Do jej wykonania wystarczy jedynie 15 minut i następujące składniki: chocolatta Decomorreno Hot Milky, mleko, puree dyniowe, cynamon, kardamon, gałka muszkatołowa, śmietana 36% oraz laska cynamonu.
2 | Opakowania | ||
![]() |
|||
400 | Mililitrów |
mleko
|
|
3 | Łyżki |
puree dyniowe
|
|
1 | Łyżka |
cynamon
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Kardamon
|
|
0.5 | Łyżeczki |
gałka muszkatołowa
|
|
200 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
1 | Sztuka |
Laska cynamonu
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |