Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
W roli głównej botwina zmieszana z maślanką! Prawdopodobnie pochodząca z Wielkiego Księstwa Litewskiego. Idealna na upały, szybka i pyszna zupa. Palce lizać!
1 | Pęczek |
botwinka
|
|
500 | Mililitrów |
bulion warzywny
|
|
2 | Sztuki |
ogórek
|
|
6 | Sztuk |
rzodkiewka
|
|
450 | Mililitrów |
Maślanka
|
|
300 | Mililitrów |
jogurt naturalny
|
|
1 | Pęczek |
koperek
|
|
1 | Pęczek |
szczypiorek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |