Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Francuski chlebek z oliwkami i sosem warzywnym to świetne i pożywne danie, które sprawdzi się na kolację, ale również jako przystawka. Chrupiące pieczywo z aromatycznym sosem to strzał w dziesiątkę!
ciasto: |
|||
350 | Gramów | ||
![]() |
|||
180 | Mililitrów |
ciepła woda
|
|
30 | Gramów |
oliwa
|
|
6 | Gramów |
Drożdże suszone
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
cukier
|
|
dodatki: |
|||
20 | Mililitrów |
oliwa
|
|
10 | Sztuk |
oliwki czarne
|
|
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Suszony rozmaryn
|
|
1 | Słoik |
Sos Łowicz 8 warzyw po prowansalsku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |