Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Idealnie taki chlebek smakuje do kiełbasek oraz szaszłyczków, a także do karkówki. Jednak mnie najlepiej smakował sam, prosto z grilla, taki ciepły, aromatyczny, pyszny:) Przepis nieco zmodyfikowałam, bo Autorka radzi, aby nie przekrawać bułki do końca, jednak ja tak zrobiłam, aby łatwiej smarowało się poszczególne kromki masełkiem. Nic się nie rozpadło, bo czosnkowo-ziołowe smarowidełko spoiło je w jedną całość.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
bazylia
|
|
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
1 | Łyżeczka |
zioła prowansalskie
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka |
Bagietka
|
|
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |