Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
WOW! Mamy dla Was pomysł na wyjątkowe kanapki obtoczone w jajku i mleku. Najcenniejszy sekret tego dania tkwi w pieczarkowym farszu. Chcesz go poznać? Sprawdź przepis i przygotuj chlebki, które idealnie smakują w połączeniu z ketchupem Kotlin.
8 | Kromek |
Chleb
|
|
2 | Sztuki |
jajko
|
|
0.5 | Szklanki |
mleko
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
Dodatkowo |
|||
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
pieczarki
|
|
0.5 | Sztuki | ||
2 | Łyżki |
Natka pietruszki
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |