Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Chleb czekoladowy pszenno-żytni na prefermencie pszennym to prosty chleb, który wyjdzie każdemu amatorowi w warunkach domowych. Jednocześnie jest to wypiek porównywalny z chlebem na zakwasie i jest wytrawny, więc doskonale nadaje się do serów i wędlin.
500 | Gramów | ||
![]() |
|||
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
600 | Szklanek |
woda
|
|
10 | Gramów |
drożdże
|
|
25 | Gramów |
sól
|
|
150 | Gramów |
Czekolada deserowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |