Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
kluski chińskie - przepis szybki łatwy i przyjemny :)
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
250 | Gramów | ||
1 | Sztuka |
pierś kurczaka
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
kapusta pekińska
|
|
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
2 | Łyżki |
Wino
|
|
1 | Łyżka |
Sezam nasiona
|
|
3 | Łyżki |
Olej sezamowy
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |