Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne danie z woka. Wyszła mi bardzo ciekawa mieszanka smaków: ostro-słodka, ale przyznaję, że ja sypię sporo pieprzu ;)
600 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
2 | Łyżeczki |
przyprawa
|
|
275 | Gramów |
Ryż biały długoziarnisty
|
|
350 | Gramów |
Filet wieprzowy
|
|
25 | Gramów |
Mąka kukurydziana
|
|
25 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
100 | Gramów |
marchew
|
|
100 | Gramów |
groszek zielony
|
|
15 | Gramów |
masło
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
2 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |