1

Składniki

0.5 Kilograma
mięso mielone
1 Szczypta
Przyprawa chilli con carne
0.5 Łyżeczki
pieprz
1 Łyżeczka
sól
1 Sztuka
czosnek
1 Sztuka
przecier pomidorowy
1 Sztuka
Fasola czerwona
1 Sztuka
pomidor
2 Sztuki
cebula
5 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Mięso przesmażamy na niewielkiej ilości oliwy,następnie dodajemy posiekaną cebulę i smażymy dalej.
  2. Kiedy cebula się zeszkli, zalewamy wodą, dodajemy fasolę razem z zalewą.
  3. Podgotowujemy trochę, dodajemy pomidory z puszki.
  4. Na koniec do garnka lub bezpośrednio na talerz dodajemy ser żółty, najlepiej parmezan, w dużej ilości.

Opis

Pyszna zupa z czerwoną fasolą i mielonym mięsem! Pychota!

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!