Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Połączenie intensywnego smaku i aromatów — chili con carne, czyli tradycyjne meksykańskie danie z czerwoną fasolą, którego ostrość doskonale rozgrzewa w chłodne dni. Podawane z ryżem nasyci każdego, a pikantny smak sprawi, że poczujesz się jak w Meksyku. Idealny pomysł na obiad dla tych, którzy cenią sobie wyraziste potrawy.
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
Papryczka chili
|
|
20 | Gramów |
oliwa z oliwek
|
|
250 | Gramów | ||
250 | Gramów | ||
1000 | Gramów | ||
![]() |
|||
1.5 | Łyżeczki |
mielone chili
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
250 | Gramów |
czerwona fasola w puszce
|
|
250 | Gramów |
Kukurydza w puszce
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |