Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Lubelski cebularz z grecką nutą, świetnie smakuje z kawałkami fety.
1 | Kilogram | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1.5 | Szklanki |
mleko
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
4 | Sztuki |
olej
|
|
4 | Sztuki | ||
10 | Dekagramów |
drożdże
|
|
0.5 | Szklanki |
oliwki czarne
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |