Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Cebulaczki, które posmakują każdemu.
0 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
3 | Szczypty |
pieprz
|
|
3 | Szczypty |
majeranek
|
|
5 | Sztuk | ||
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
80 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
20 | Dekagramów |
masło roślinne zwykłe kostka
|
|
4 | Dekagramy |
drożdże
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kalkulator miar |
Pesto to specjalność kuchni włoskiej. Ten cudowny dodatek do potraw to samo zdrowie na talerzu. Podobno było znany już w średniowieczu. Co sprawiło, że do tej pory utrzymuje swą popularność, a liczba jego zwolenników wciąż wzrasta? Smak i zdrowe składniki – to jedyna odpowiedź!
Czytaj więcej