Carpaccio z buraka
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
kontakt_2
![Carpaccio z buraka](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976465063.jpeg&w=3840&q=75)
Burak jest warzywem, które smakuje pod każda postacią. Carpaccio z buraka to efektowna przekąska dla wielbicieli kuchni roślinnej.
0
0 / 0
Burak jest warzywem, które smakuje pod każda postacią. Carpaccio z buraka to efektowna przekąska dla wielbicieli kuchni roślinnej.
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
3 szt. burak gotowany
3 łyżka ser typu feta
3 łyżka orzeszki pinii
1 szczyp. sól, pieprz
1 łyżka natka pietruszki
1 łyżka ketchup kotlin łagodny 60% mniej kalorii
Przygotowanie
1
Obrane, ugotowane buraki kroimy na cienkie plasterki.
2
Układamy je na talerzach, a na wierzch dodajemy pokruszony ser, podprażone orzeszki i ketchup łagodny 60% mniej kalorii Kotlin.
3
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem i posypujemy natką pietruszki.