Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Spaghetii a'la carbonara jest przyrządzane na wiele sposobów, właściwie każdy robi je tak, jak lubi - oto mój przepis z podstawowym boczusiem i jajkami.
1 | Łyżeczka |
gałka muszkatołowa
|
|
500 | Gramów | ||
200 | Gramów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
50 | Gramów |
parmezan
|
|
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
30 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |