Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Polecam inną wersję spaghetti carbonara, tym razem z szynką i boczkiem na bazie makaronu, który może być zielony. Tym daniem możesz uświetnić przyjęcie dla gości lub obiad dla rodziny. Nie wymaga wyjątkowych umiejętności kulinarnych.
300 | Gramów | ||
100 | Gramów |
boczek wędzony
|
|
100 | Gramów |
szynka
|
|
50 | Gramów |
parmezan
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietanka kremowa 30%
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
0.5 | Sztuki |
szczypiorek
|
|
5 | Łyżek |
oliwa
|
|
6 | Łyżek |
wino białe wytrawne
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |