Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bezmięsne pyszne danie, które zaskakuje smakiem. Połączeniem twarogu i sera żółtego zapieczonego w cannelloni pod sosem pomidorowo-bazyliowym. Pycha!
1 | Opakowanie |
makaron Lubella Cannelloni
|
|
![]() |
|||
1 | Puszka | ||
![]() |
|||
50 | Dekagramów |
Ser biały półtłusty
|
|
20 | Dekagramów |
ser żółty
|
|
6 | Łyżek |
śmietanka kremowa 30%
|
|
5 | Łyżeczek |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
świeża bazylia
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |