Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Cannelloni z soczewicą i pieczarkami.
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szklanka |
Soczewica
|
|
1 | Sztuka | ||
10 | Sztuk |
pieczarki
|
|
2 | Sztuki | ||
4 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
2 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
12 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |