Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
To danie uniwersalne,tj.nadające się zarówno na obiad, kolację na romantyczny wieczór we dwoje, jak i na przyjęcie dla przyjaciół. Wymaga jednak pewnej kulinarnej wprawy oraz poświęcenia odrobiny czasu. Zachęca do eksperymentowania w kuchni, także nowicjuszy:)
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
papryka czerwona słodka
|
|
2 | Łyżeczki |
bazylia
|
|
800 | Gramów | ||
400 | Gramów |
Twaróg tłusty
|
|
200 | Gramów |
parmezan
|
|
250 | Gramów |
Cannelloni
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Sztuki |
czosnek
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
0.5 | Sztuki |
bazylia
|
|
3 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |