Cannelloni z mięsem mielonym
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
goodfoodlover
![Cannelloni z mięsem mielonym](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975780536.jpeg&w=3840&q=75)
Cannelloni z mięsem mielonym - wspaniale wygląda, jeszcze lepiej smakuje. Poznawaj włoska kuchnię razem z nami! Nadziane mięsem cannelloni należy piec przez 30 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza.
4
0 / 0
Cannelloni z mięsem mielonym - wspaniale wygląda, jeszcze lepiej smakuje. Poznawaj włoska kuchnię razem z nami! Nadziane mięsem cannelloni należy piec przez 30 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza.
8
Składniki
60 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
250 mleko
1 szczyp. sól, pieprz
250 g mięso mielone
200 g masło
1 szt. makaron lubella cannelloni
0.50 szt. por
1 łyżka lubella mąka puszysta uniwersalna
1 łyżka olej
Przygotowanie
Pokrojonego pora podsmaż razem z mięsem. Dopraw do smaku.
Nadziej cannelloni mięsem (nie gotuj makaronu).
Całość polej sosem. Piecz przez 30 minut w temperaturze 180 stopni.