Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Cannelloni z mięsem mielonym - wspaniale wygląda, jeszcze lepiej smakuje. Poznawaj włoska kuchnię razem z nami! Nadziane mięsem cannelloni należy piec przez 30 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza.
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
250 | Mililitrów |
mleko
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
250 | Gramów | ||
200 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka |
makaron Lubella Cannelloni
|
|
![]() |
|||
0.5 | Sztuki |
por
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |