4

Składniki

250 Mililitrów
mleko
1 Szczypta
sól, pieprz
250 Gramów
mięso mielone
200 Gramów
masło
1 Sztuka
ingridient
makaron Lubella Cannelloni
0.5 Sztuki
por
1 Łyżka
mąka
1 Łyżka
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pokrojonego pora podsmaż razem z mięsem. Dopraw do smaku.
  2. Nadziej cannelloni mięsem (nie gotuj makaronu).
  3. Całość polej sosem. Piecz przez 30 minut w temperaturze 180 stopni.

Opis

Wspaniale wygląda, jeszcze lepiej smakuje ;)

Podobne przepisy

Cannelloni z groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Makaron nadziewany

Przepis
Średni Do 1 godz
Makaron nadziewany

Ryba na zimno w warzywach

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ryba na zimno w warzywach

Żeberka duszone w piwie

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Żeberka duszone w piwie

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Zapiekanka z kurczakiem i fasolką

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zapiekanka z kurczakiem i fasolką

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!