Cannelloni z kurczakiem

malg
Cannelloni z kurczakiem

0

2.7 / 13

Cannelloni z kurczakiem, pieczarkami i serem pleśniowym. Pycha!

6

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

100 śmietana 18%

100 g gorgonzola

1 szt. cebula

12 dek. cannelloni

30 dek. pierś kurczaka

20 dek. pieczarki

Przygotowanie


1

Cannelloni gotujemy al dente.

2

Na patelni podsmażmy kurczaka pokrojonego w kostkę, pieczarki, cebulę. Dodajemy śmietanę.

3

Cannelloni polewamy olejem, aby się nie skleiły.

4

Cannelloni faszerujemy przygotowanym farszem, posypujemy serem żółtym. Zapiekamy przez 20 minut w temp 180 stopni.

5

Na koniec dodajemy pokruszoną gorgonzolę.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły