Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Cannelloni z kurczakiem, pieczarkami i serem pleśniowym. Pycha!
12 | Dekagramów |
Cannelloni
|
|
30 | Dekagramów |
pierś kurczaka
|
|
20 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
100 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
100 | Gramów |
Gorgonzola
|
|
1 | Sztuka | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |