Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
W tym roku na wigilię do barszczu podałam cannelloni z kapustą i grzybami, były pyszne.
1 | Szczypta |
Pieprz, sól do smaku
|
|
400 | Gramów |
Cannelloni
|
|
800 | Gramów |
kapusta kiszona
|
|
200 | Gramów |
Grzyby
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
4 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Łyżki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |