Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
lubella
https://lubella.plJeśli jesteś miłośnikiem kuchni włoskiej, ale jeszcze nie jadłeś cannelloni, koniecznie musisz to nadrobić! Przygotuj smakowity, warzywny farsz do wypełnienia makaronowych rurek, zalej całość sosem pomidorowym z wonnymi ziołami, wyłóż plastrami pomidorów i zasyp warstwą ulubionego sera. Tak przygotowanie danie wystarczy upiec.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
Bakłażan
|
|
70 | Gramów |
pieczarki
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
0.5 | Puszki | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki | ||
0.5 | Szklanki |
Ser żółty starty
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
0.25 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
masło
|
|
Sos |
|||
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
0.5 | Łyżki |
posiekana bazylia
|
|
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
1 | Łyżeczka |
tymianek
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
Papryka słodka mielona
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
0.25 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |