Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ta potrawa jest znakomita na wyjątkowe okazje, wymaga pewnej wprawy w kuchennym rzemiośle, ale jeśli chcesz, aby romantyczny wieczór, przyjęcie dla znajomych czy uroczysty obiad, były udane musisz poświęcić nieco czasu i starań. Inni z pewnością docenią Twoje wysiłki.
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
rozmaryn
|
|
500 | Gramów |
Cannelloni
|
|
50 | Gramów |
masło śmietankowe
|
|
250 | Gramów |
Cielęcina
|
|
250 | Gramów |
Wieprzowina chuda
|
|
100 | Gramów |
Wątróbka kurczaka
|
|
100 | Gramów |
parmezan
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
2 | Szklanki |
bulion drobiowy
|
|
1.5 | Szklanki |
Sos beszamel
|
|
1.5 | Szklanki |
Sos pomidorowy łowicz
|
|
2 | Sztuki | ||
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
10 | Sztuk |
bazylia
|
|
2 | Łyżki |
parmezan
|
|
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna tortowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |