0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Szklanka
śmietanka kremowa 30%
500 Sztuk
Filety z dorsza
2 Sztuki
liść laurowy
2 Sztuki
ziele angielskie
1 Sztuka
jaja kurze całe
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
marchew
3 Łyżki
olej
1 Łyżka
mąka Lubella
1 Łyżka
koperek
12 Dekagramów
ingridient
makaron cannelloni Lubella
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Składniki wyrabiamy na jednolita masę.
  2. Na oleju szklimy drobno pokrojona cebulkę, dodajemy mąkę i zalewamy kremówką.
  3. Rybę i marchewkę myjemy, kroimy na mniejsze kawałki gotujemy z solą liściem laurowym, zielem angielskim.
  4. Cannelloni zapiekamy posypane koperkiem w temp. 180 stopni przez 25-30 minut.
  5. Rybę i marchewkę mielimy, dodajemy jajko.
  6. Ugotowane cannelloni nadziewamy farszem i zalewamy sosem śmietanowym.

Opis

Oryginalne i smaczne danie rybne.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!