0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Szklanka
śmietanka kremowa 30%
500 Sztuk
Filety z dorsza
2 Sztuki
liść laurowy
2 Sztuki
ziele angielskie
1 Sztuka
jaja kurze całe
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
marchew
3 Łyżki
olej
1 Łyżka
mąka Lubella
1 Łyżka
koperek
12 Dekagramów
ingridient
makaron cannelloni Lubella
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Składniki wyrabiamy na jednolita masę.
  2. Na oleju szklimy drobno pokrojona cebulkę, dodajemy mąkę i zalewamy kremówką.
  3. Rybę i marchewkę myjemy, kroimy na mniejsze kawałki gotujemy z solą liściem laurowym, zielem angielskim.
  4. Cannelloni zapiekamy posypane koperkiem w temp. 180 stopni przez 25-30 minut.
  5. Rybę i marchewkę mielimy, dodajemy jajko.
  6. Ugotowane cannelloni nadziewamy farszem i zalewamy sosem śmietanowym.

Opis

Oryginalne i smaczne danie rybne.

Podobne przepisy

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Placki ziemniaczane z gulaszem i śmietaną

Łatwy Do 15 min
Placki ziemniaczane z gulaszem i śmietaną

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Kotleciki rybne z sosem koperkowym

Łatwy Do 40 min
Kotleciki rybne z sosem koperkowym

Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Łatwy Do 40 min
Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Pappardelle z dorszem na szpinaku

Łatwy Do 40 min
Pappardelle z dorszem na szpinaku

Polędwiczki duszone w cydrze

Łatwy Do 3 godz
Polędwiczki duszone w cydrze

Indycze golonki duszone z cebulą

Łatwy Do 3 godz
Indycze golonki duszone z cebulą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!