0

Składniki

1 Łyżka
1 Szczypta
sól, pieprz
1 Szklanka
śmietanka kremowa 30%
500 Sztuk
Filety z dorsza
2 Sztuki
liść laurowy
2 Sztuki
ziele angielskie
1 Sztuka
jaja kurze całe
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
marchew
3 Łyżki
olej
1 Łyżka
koperek
12 Dekagramów
ingridient
makaron cannelloni Lubella
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Składniki wyrabiamy na jednolita masę.
  2. Na oleju szklimy drobno pokrojona cebulkę, dodajemy mąkę i zalewamy kremówką.
  3. Rybę i marchewkę myjemy, kroimy na mniejsze kawałki gotujemy z solą liściem laurowym, zielem angielskim.
  4. Cannelloni zapiekamy posypane koperkiem w temp. 180 stopni przez 25-30 minut.
  5. Rybę i marchewkę mielimy, dodajemy jajko.
  6. Ugotowane cannelloni nadziewamy farszem i zalewamy sosem śmietanowym.

Opis

Oryginalne i smaczne danie rybne.

Podobne przepisy

Placki ziemniaczane z gulaszem i śmietaną

Przepis
Łatwy Do 15 min
Placki ziemniaczane z gulaszem i śmietaną

Gulasz z dzika z kluseczkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Pappardelle z dorszem na szpinaku

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pappardelle z dorszem na szpinaku

Indycze golonki duszone z cebulą

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Indycze golonki duszone z cebulą

Szybka zupa pieczarkowa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Szybka zupa pieczarkowa

Żeberka duszone w piwie

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Żeberka duszone w piwie

Kotleciki rybne z sosem koperkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kotleciki rybne z sosem koperkowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!