Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szukasz przepisu na wegetariańskie i proste w przygotowaniu cannelloni? Właśnie udało Ci się go znaleźć! Bakłażan, cukinia, pomidory, cebula, a do tego czosnek, bazylia i aż dwa pyszne, włoskie sery, zapiekane we wnętrzu makaronowych rurek to pomysł na smakowite, bezmięsne danie.
250 | Gramów |
makaron Lubella Cannelloni
|
|
![]() |
|||
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
Bakłażan
|
|
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
200 | Gramów |
Ricotta
|
|
100 | Gramów |
mozarella
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka |
Doniczka bazylii
|
|
1 | Sztuka |
Pieprz, sól do smaku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |