0

Składniki

1 Opakowanie
dżem Łowicz pigwowiec z acerolą
3 Sztuki
bułka
3 Sztuki
Ser camembert
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. W każdej bułce należy ściąć górną część bułki i wydrążyć środek.
  2. Do każdej bułki włożyć serek camembert.
  3. Sery naciąć na środku i w każde nacięcie włożyć 2 łyżeczki dżemu Łowicz.
  4. Piekarnik rozgrzać do temperatury 190 stopni. Bułki piec ok 15-20 minut. Podawać gorące.

Podobne przepisy

Chleb jak z piekarni

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Chleb jak z piekarni

Chlebek czosnkowo-ziołowy

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Chlebek czosnkowo-ziołowy

Domowe bułki

Przepis
Średni Do 3 godz
Domowe bułki

Zapiekane kanapki na ciepło ze szpinakiem i kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zapiekane kanapki na ciepło ze szpinakiem i kurczakiem

Bułeczki

Przepis
Średni Do 3 godz
Bułeczki

BUŁECZKI DYNIOWE

Przepis
Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Przepis
Średni Do 2 godz
Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Bułeczki maślane

Przepis
Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!