0

Składniki

1 Opakowanie
dżem Łowicz pigwowiec z acerolą
3 Sztuki
bułka
3 Sztuki
Ser camembert
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. W każdej bułce należy ściąć górną część bułki i wydrążyć środek.
  2. Do każdej bułki włożyć serek camembert.
  3. Sery naciąć na środku i w każde nacięcie włożyć 2 łyżeczki dżemu Łowicz.
  4. Piekarnik rozgrzać do temperatury 190 stopni. Bułki piec ok 15-20 minut. Podawać gorące.

Podobne przepisy

Bułeczki

Średni Do 3 godz
Bułeczki

BUŁECZKI DYNIOWE

Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chleb

Średni Do 3 godz
Chleb

Chleb czekoladowy

Łatwy Ponad 3 godz
Chleb czekoladowy

Chleb kakaowy

Łatwy Do 3 godz
Chleb kakaowy

Chleb pełnoziarnisty ze słonecznikiem

Średni Ponad 3 godz
Chleb pełnoziarnisty ze słonecznikiem

Chlebek dyniowy

Średni Do 1 godz
Chlebek dyniowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!