Camembert zapiekany w bułce z dżemem

maspexdigital
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Średnia 0 / 0

Oceń!

3

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


1 porcja

Składniki

3 szt. bułka

3 szt. ser camembert

1 opak. dżem łowicz pigwowiec z acerolą

Przygotowanie


W każdej bułce należy ściąć górną część bułki i wydrążyć środek.

Do każdej bułki włożyć serek camembert.

Sery naciąć na środku i w każde nacięcie włożyć 2 łyżeczki dżemu Łowicz.

Piekarnik rozgrzać do temperatury 190 stopni. Bułki piec ok 15-20 minut. Podawać gorące.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

1901

kcal

Białka

89

gram

Węglowodany

166

gram

Tłuszcze

95

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły