Camembert zapiekany w bułce z dżemem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
maspexdigital
![Camembert zapiekany w bułce z dżemem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973415064.jpeg&w=3840&q=75)
1
0 / 0
3
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
3 szt. bułka
3 szt. ser camembert
1 opak. dżem łowicz pigwowiec z acerolą
Przygotowanie
1
W każdej bułce należy ściąć górną część bułki i wydrążyć środek.
2
Do każdej bułki włożyć serek camembert.
3
Sery naciąć na środku i w każde nacięcie włożyć 2 łyżeczki dżemu Łowicz.
4
Piekarnik rozgrzać do temperatury 190 stopni. Bułki piec ok 15-20 minut. Podawać gorące.