Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Camembert w cieście naleśnikowym to danie cieszące zarówno podniebienie, jak i wzrok. Nasz przepis to świetna propozycja na imprezową przekąskę - bardzo smaczny i łatwy do przygotowania. Warto sprawdzić!
0.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
0.2 | Szklanki |
mleko
|
|
1 | Sztuka |
Ser camembert
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
0.5 | Łyżeczki |
przyprawa typu vegeta
|
|
0.5 | Łyżeczki |
przyprawa maggi
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |