2

Składniki

0.5 Szklanki
ingridient
mąka pszenna tortowa Lubella
1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól
0.2 Szklanki
mleko
1 Sztuka
Ser camembert
1 Sztuka
jaja kurze całe
0.5 Łyżeczki
przyprawa typu vegeta
0.5 Łyżeczki
przyprawa maggi
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Przygotowujemy ciasto tak jak na naleśniki, tylko musi być bardzo gęste.
  2. Ciasto ma być tzw. wytrawne, dlatego dodajemy do smaku przyprawę Magii i troszkę Vegety.
  3. Obtaczamy kawałki sera w tym cieście i kładziemy na rozgrzany olej. Smażymy na małym ogniu po kilka minut z każdej strony.

Opis

Pyszna, elegancka przekąska.

Podobne przepisy

Gulasz z dzika z kluseczkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Lasagne z kurczakiem i brokułami

Przepis
Trudny Do 1 godz
Lasagne z kurczakiem i brokułami

Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Cannelloni z groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni ze szpinakiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Cannelloni ze szpinakiem

Cordon bleu

Przepis
Średni Do 40 min
Cordon bleu

Klopsiki orzechowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Kotleciki z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!