Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Calzone z mięsem i warzywami to smaczna włoska potrawa. Rodzaj pizzy, zawijanej na kształt wielkiego pieroga. Potrawa jest nie trudna do zrobienia i zawsze zawsze się udaje.Ciasto jest super, bo nie lepi się do stolnicy ani rąk, łatwo się je wyrabia. Po u
100 | Mililitrów |
woda
|
|
200 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
450 | Gramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
25 | Gramów |
drożdże
|
|
250 | Gramów | ||
150 | Gramów |
kukurydza konserwowa
|
|
200 | Gramów |
Ser camembert
|
|
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
5 | Łyżek |
olej słonecznikowy
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |