Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Meksykańska tortilla z mięsnym nadzieniem, czarną fasolą i pomidorową salsą
0.5 | Kilograma | ||
1 | Szczypta |
sól
|
|
2 | Łyżeczki |
papryka słodka
|
|
0.5 | Łyżeczki |
kminek mielony
|
|
1 | Łyżeczka |
Kolendra mielona
|
|
0.5 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz czarny
|
|
0.5 | Łyżeczki |
tymianek
|
|
200 | Gramów |
śmietana
|
|
0.5 | Szklanki |
Fasola czarna
|
|
0.5 | Szklanki |
Ser żółty ostry
|
|
4 | Sztuki |
Tortilla
|
|
4 | Sztuki | ||
1 | Sztuka | ||
4 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
Papryczka chili
|
|
1 | Sztuka |
Kostka bulionowa
|
|
5 | Łyżek |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |