Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Burgery, które możemy jeść bez wyrzutów sumienia, to te przygotowane z warzyw. Burgery buraczane z dodatkiem kaszy jaglanej i soczewicy na pewno nie raz zagoszczą w Waszej kuchni ;)
6 | Sztuk |
Bułki grahamki
|
|
80 | Gramów |
Szpinak świeży
|
|
1 | Sztuka |
Zielony ogórek
|
|
1 | Sztuka | ||
6 | Łyżek | ||
![]() |
|||
burgery: |
|||
120 | Gramów |
Kasza jaglana
|
|
40 | Gramów |
soczewica czerwona
|
|
100 | Gramów |
bułka tarta
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
burak gotowany
|
|
0.5 | Łyżeczki |
papryka słodka
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |