Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pora na wiosenne, niskokaloryczne burgery z indyka i otrębów! Przygotuj smakowitego, dietetycznego kotleta, którego następnie ułożysz na podpiekanej bułeczce wraz z grillowanymi warzywami. Do smaku podlej danie ketchupem oraz podaj lekką sałatkę z sosem na miodzie, oliwie i occie.
1 | Kilogram | ||
2 | Pęczki |
botwinka
|
|
5 | Sztuk |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Łyżki |
Musztarda francuska
|
|
0.5 | Łyżki |
skórka z cytryny
|
|
1 | Sztuka |
jaja L
|
|
2 | Łyżki |
Otręby owsiane
|
|
1 | Łyżka |
nasiona sezamu
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Dodatki |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
5 | Sztuk |
bułki na żytnim zakwasie
|
|
1 | Sztuka |
sałata
|
|
4 | Sztuki | ||
1 | Sztuka | ||
1 | Pęczek |
koperek
|
|
2 | Łyżki |
ocet balsamiczny
|
|
1 | Łyżka |
miód
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
10 | Sztuk | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |