Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Burger z kotletem z soczewicy, czyli domowy fast food, który jest idealny dla wegetarian, ale zadowoli nawet wybrednych mięsożerców. To nie tylko smaczny sposób na obiad, ale i świetne źródło białka roślinnego. Kotlet z soczewicy doskonale łączy się z chrupkimi warzywami i wyraźnym smakiem sosów, dzięki czemu jest świetną alternatywą dla klasycznego burgera z mięsem.
4 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
0.5 | Szklanki |
Soczewica czerwona sucha
|
|
300 | Gramów |
pieczarki
|
|
80 | Gramów | ||
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
2 | Sztuki |
Jajo
|
|
2 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
0.75 | Łyżeczki |
Papryka słodka mielona
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Kurkuma
|
|
0.5 | Łyżeczki |
oregano
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
4 | Sztuki |
bułka do hamburgerów
|
|
4 | Plastry |
sałata
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka | ||
4 | Łyżeczki |
majonez Krakus
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |