Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Czy może być coś lepszego niż domowy burger wypełniony warzywną pastą i dużą ilością warzyw? Śmiemy twierdzić, że nie, dlatego polecamy nasz przepis na znakomitego burgera.
Burger: |
|||
300 | Gramów | ||
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżka |
Sos sojowy jasny
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Ziele angielskie mielone
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Słodka papryka w proszku
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Ostra papryka w proszku
|
|
0.5 | Łyżeczki |
suszony majeranek
|
|
Dodatki: |
|||
2 | Sztuki |
bułka do hamburgerów
|
|
1 | Słoik |
Pasta warzywna Łowicz z bakłażanem i suszonymi pomidorami
|
|
![]() |
|||
2 | Plastry |
Sałata rzymska
|
|
2 | Plastry | ||
2 | Plastry |
ser żółty
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |