Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wegetariański burger, czyli przepis na smaczny i domowy fast food dla miłośników roślinnej kuchni. To także idealna alternatywa dla mięsożerców, którzy chcą spróbować czegoś nowego i zaskoczyć swoje kubki smakowe. Wegetariański burger z kotletem z ciecierzycy, chrupiącymi warzywami i aromatycznymi sosami to świetny pomysł na obiad lub przekąskę na imprezach. Smacznego!
800 | Gramów |
Ciecierzyca konserwowa
|
|
2 | Sztuki | ||
6 | Ząbków |
czosnek
|
|
2 | Pęczki |
Natka pietruszki
|
|
1 | Sztuka | ||
5 | Łyżeczek |
sól
|
|
2 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
4 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
4 | Sztuki |
bułka do hamburgerów
|
|
300 | Gramów |
Rukola
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Łyżki |
majonez Krakus
|
|
4 | Łyżki |
Ketchup
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |