0

Składniki

3 Sztuki
Cukru
0 Sztuk
ZALEWA
0 Sztuk
czosnek
0 Sztuk
Czerwone
1 Sztuka
Soli kamiennej
3 Szklanki
Wody
0.5 Sztuki
Szklani octu 10%
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 1 buraki ugotowac , obrac i pokroic na kawalki
  2. 2 do sloika wrzucic 2-3 zabki czosnku zalac zalewa i zakrecic
  3. 3 PASTERYZOWAC OK 10 MIN

Opis

Jest to bardzo wygodne bo nie ma ograniczen ,mozna z tych burakow przygotowac surowke do obiadu, ugotowac zupe i co tylko dusza zapragnie...

Podobne przepisy

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!