0

Składniki

3 Sztuki
Cukru
0 Sztuk
ZALEWA
0 Sztuk
czosnek
0 Sztuk
Czerwone
1 Sztuka
Soli kamiennej
3 Szklanki
Wody
0.5 Sztuki
Szklani octu 10%
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 1 buraki ugotowac , obrac i pokroic na kawalki
  2. 2 do sloika wrzucic 2-3 zabki czosnku zalac zalewa i zakrecic
  3. 3 PASTERYZOWAC OK 10 MIN

Opis

Jest to bardzo wygodne bo nie ma ograniczen ,mozna z tych burakow przygotowac surowke do obiadu, ugotowac zupe i co tylko dusza zapragnie...

Podobne przepisy

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Czekoladowe gofry z makaronu

Przepis
Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!