0

Składniki

3 Sztuki
Cukru
0 Sztuk
ZALEWA
0 Sztuk
czosnek
0 Sztuk
Czerwone
1 Sztuka
Soli kamiennej
3 Szklanki
Wody
0.5 Sztuki
Szklani octu 10%
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 1 buraki ugotowac , obrac i pokroic na kawalki
  2. 2 do sloika wrzucic 2-3 zabki czosnku zalac zalewa i zakrecic
  3. 3 PASTERYZOWAC OK 10 MIN

Opis

Jest to bardzo wygodne bo nie ma ograniczen ,mozna z tych burakow przygotowac surowke do obiadu, ugotowac zupe i co tylko dusza zapragnie...

Podobne przepisy

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min
Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min
Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Kutia

Średni Ponad 3 godz
Kutia

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!