0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
6 Sztuk
burak
2 Sztuki
jabłko
1 Sztuka
cukier
1 Sztuka
cebula biała
3 Łyżki
Ocet jabłkowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ugotowane buraki trzemy na tarce o grubych oczkach ,jabłka także. cebulkę kroimy drobno w kostkę .
  2. Łączymy składniki, doprawiamy cukrem ,pieprzem i zakwaszamy octem. Mieszamy.

Opis

Smacznie i zdrowo.

Podobne przepisy

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min.

Kutia

Średni Ponad 3 godz.

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min.

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min.

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz.

Pierniczki

Średni Do 1 godz.

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min.

Sałatka makaronowa z mango

Łatwy Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!