0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
6 Sztuk
burak
2 Sztuki
jabłko
1 Sztuka
cukier
1 Sztuka
cebula biała
3 Łyżki
Ocet jabłkowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ugotowane buraki trzemy na tarce o grubych oczkach ,jabłka także. cebulkę kroimy drobno w kostkę .
  2. Łączymy składniki, doprawiamy cukrem ,pieprzem i zakwaszamy octem. Mieszamy.

Opis

Smacznie i zdrowo.

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Sos pomidorowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos pomidorowy

Wędzona pierś kurczaka

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Puree z ciecierzycy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Puree z ciecierzycy

Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Makiełki

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makiełki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!