0

Składniki

1 Kilogram
burak
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Łyżeczka
Kwasek cytrynowy
1 Sztuka
cebula
3 Łyżki
ingridient
chrzan Krakus
1 Łyżka
cukier
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Buraczki gotujemy aż będą miękkie. Obieramy ze skóry i trzemy na dużych oczkach. Cebulę kroimy w drobną kostkę.
  2. Wrzucamy 2 łyżki chrzanu i dobrze mieszamy, na końcu doprawiamy sola i pieprzem, można również dodać odrobinę cukru.

Opis

Smacznie i zdrowo.

Podobne przepisy

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!