0

Składniki

1 Kilogram
burak
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Łyżeczka
Kwasek cytrynowy
1 Sztuka
cebula
3 Łyżki
ingridient
chrzan Krakus
1 Łyżka
cukier
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Buraczki gotujemy aż będą miękkie. Obieramy ze skóry i trzemy na dużych oczkach. Cebulę kroimy w drobną kostkę.
  2. Wrzucamy 2 łyżki chrzanu i dobrze mieszamy, na końcu doprawiamy sola i pieprzem, można również dodać odrobinę cukru.

Opis

Smacznie i zdrowo.

Podobne przepisy

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Zapiekanka Makaronowa z Bezą, Owocami i Ajerkoniakiem

Łatwy Do 40 min
Zapiekanka Makaronowa z Bezą, Owocami i Ajerkoniakiem

Wędzona pierś kurczaka

Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!