Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bułki otrębowe na poranne śniadanie to znakomita sprawa. Ciepłe, chrupiące z dodatkiem nasion są pyszne i sycące.
375 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
4 | Łyżki |
Otręby pszenne
|
|
50 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
2.5 | Dekagrama |
drożdże
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |