Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sprawdziliśmy to! Szarpana wieprzowina idealnie pasuje do podpieczonej bułeczki posmarowanej majonezem. Może być pysznie i zdrowo – dodaj do naszej propozycji świeże warzywa, a także ulubione przyprawy. To propozycja dania, które stanowi niezastąpione źródło energii.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
Bułka kajzerka
|
|
300 | Gramów |
Łopatka wieprzowa
|
|
4 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka słodka
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka ostra
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Sztuka | ||
0.5 | Sztuki |
Żółta papryka
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Łyżki |
majonez
|
|
4 | Sztuki |
Liść sałaty lodowej
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |