Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne, wypełnione po brzegi jagodami, polane lukrem jagodzianki to smak lata. Ciężko się nie skusić!
0.5 | Kilograma |
mąka pszenna tortowa
|
|
0.5 | Kilograma |
Jagody
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
0.75 | Szklanki |
mleko UHT 3,2%
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
białko jaja kurzego
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
3 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
5 | Dekagramów |
drożdże
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |