Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Cudownie rumiane bułeczki dyniowe to sposób na domowe pieczywo, które będzie idealnym dopełnieniem posiłku.
700 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
dynia hokkaido
|
|
30 | Gramów |
Świeże drożdże
|
|
80 | Gramów |
cukier
|
|
3 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Opakowanie |
CUKIER WANILIOWY
|
|
70 | Gramów |
masło
|
|
125 | Mililitrów |
mleko
|
|
2 | Łyżki |
pestki dyni
|
|
1 | Łyżka |
Sezam nasiona
|
|
Dodatkowo: |
|||
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |