Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Drożdżowe bułeczki nadziewane dżemem to idealne rozwiązanie dla miłośników słodkich wypieków. Są miękkie, puszyste i wyjątkowo pyszne. Domowa receptura i aromat świeżo upieczonych bułek zachwyci całą rodzinę — nie tylko podczas wspólnych śniadań! Bułeczki w kształcie serca to również idealny wypiek dla ukochanej osoby na Walentynki.
280 | Gramów | ||
![]() |
|||
25 | Gramów |
masło
|
|
10 | Gramów |
Świeże drożdże
|
|
100 | Mililitrów |
ciepła woda
|
|
20 | Gramów |
cukier
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
1 | Sztuka |
jaja L
|
|
5 | Mililitrów |
Aromat waniliowy
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |